Stella Flow
probuzení energie

Cvičení vycházející z Kundalini jógy

Online živé lekce na platformě Zoom

Při cvičení pracujeme s dechovými cvičeními, meditacemi, cviky, které přináší do těla větší životní energii a pozornost. Někdy využíváme mantry i mudry.

 Do cvičení Stella Flow zařazuji i cviky, které vybírám z jiných stylů jógy a typů cvičení.

!!!Pokud si nejste jisti, zda je Váš zdravotní stav vhodný pro toto cvičení, prosím konzultujte svého lékaře.!!!

Všeobecně platí, že při menstruaci nejsou vhodné převrácené pozice z jógy. Při těhotenství si vyberte jiný typ cvičení, vhodný pro těhotné.

Online lekce pondělí

18.45 – 19.45

Termíny cvičení 1. blok

 

16.9, 24.9(úterý) 30.9.,7.10., 14.10.,21.10.

Druhý blok začíná 4.11.-18.11. má 3 lekce nebo  4 lekce, upřesním později. 

Pište si o číslo účtu pro platbu. Lekce probíhají na platformě ZOOM online, živě. 

Co Vám cvičení přinese:

  • plynutí v pohybu a zvýšení životní energie
  • kontakt se sebou
  • větší ohebnost těla
  • uvolnění a zmírnění stresu
  • přináší jasnost mysli
  • zlepšuje náladu
  • zklidňuje a vyprázdňuje mysl
  • funguje proti depresi

Solo lekce 160 Kč/ s nahrávkou 220 Kč

Cena lekce v balíčku 130 Kč s nahrávkou 180 Kč

Balíček: 5 lekcí 650 Kč/ 6 lekcí 780 Kč

Balíček s nahrávkami: 5 lekcí 900 Kč/ 6 lekcí 1080 Kč.

Nahrávky 1. bloku  jsou k dispozici do 3.11.2024

Online nahrávky k zakoupení 

z Kundalini jógy na témata:

1. IMUNITA

série 4 lekcí

V rámci 4 lekcí posilíme imunitní systém. Kundalini jóga pracuje v těchto sestavách s dechem pro očistu systému, stimuluje krevní oběh a masíruje vnitřní orgány. Součástí jsou dýchací techniky, dechová cvičení a meditace. Pravidelným cvičením sestav eliminujete stres, podpoříte trávení a dáte do rovnováhy Váš hormonální systém.

Cena : Soubor všech 4 nahratých cvičení: 500 Kč na dobu 4 měsíců od datumu platby

2. CESTA VNITŘNÍ TRANSFORMACE

série 4 lekcí

Tyto lekce se zaměřují na hlubší aspekt Kundaliní jógy. Zámerem je zacílení především  na jiné než fyzické aspekty cvičení.  Jde o pozvednutí vibrací, práci s energií, o  duchovní růst a propojení s podstatou sebe sama. Najdete zde sestavy:

Kriye 10 těl, Kriye na pozvednutí, K podstate vlastního já a Transformace energie ze spodních do horních čaker

Cena : Soubor všech 4 nahratých cvičení: 500 Kč na dobu 4 měsíců od datumu platby

3. DETOX

pro rychlejší metabolismus a hubnutí

série 4 lekcí 

Cvičení této sestavy Kundalini jógy s názvem DETOX zrychluje metabolismus, stimuluje vaše trávení, a posiluje Váš imunitní systém. Při pravidelném cvičení je skvělým pomocníkem pro redukci váhy. Pracujeme se štítnou žlázou, a hypofýzou, která je zodpovědná za práci celého endokrynního systému. Součástí cvičení DETOX jsou  meditace pro zbavení se závislosti na jídle. 

Cena : Soubor všech 4 nahratých cvičení: 500 Kč na dobu 4 měsíců od datumu platby

 

4. ZDRAVÍ LEDVIN, JATER A ENDOKRINNÍ SOUSTAVY

série 3 lekcí

Lekce jsou zaměřené na udržení optimálního zdraví orgánů

1.lekce zaměřena na očistu a zdraví jater. Játra mají  řadu životně důležitých funkcí. Vzniká v nich mnoho látek, nezbytných  pro správné fungování těla, podílejí na detoxikaci škodlivin,  tvoření žluče, fungování imunity, vyrábí energii atd

2.lekce  je zaměřena na očistu a zdraví ledvin. Ledviny  jsou důležitým orgánem, který čistí naši krev od odpadních látek.  Udržují vodní a elektrolytové rovnováhu, podílí se na regulaci krevního tlaku a rovnováhou mezi tvorbou a vylučováním kyselých a zásaditých látek v organismu. Podílejí se také na tvorbě některých hormonů

3. lekce je zaměřena na zdraví endokrinní soustavy. Žlázy s vnitřní sekrecí, vylučují hormony, které cirkulují  v našem těle a ovlivňují naše vnitřní orgány. Mimo jiné regulují metabolismus a stres. Spolu s nervovou soustavou koordinují celý náš organismus.

Cena : Soubor všech 3 nahratých cvičení: 360 Kč na dobu 4 měsíců od datumu platby

 

5. CESTA ČAKRAMI

 série 7 lekcí

Cesta kundalini jógy na otevření energií v 7 čakrách, je zaměřena taky na posílení kvality, které každá čakra reprezentuje.

Čakry jsou energetická centra, které neustále distribuují v těle energii. Pokud máme čakry zablokované a energie neproudí, objevují se pocitystrachu, úzkosti, nelásky…Jsou-li otevřené a energie proudí, tak zažíváme pocit proudení, lehkosti bytí. Tento cyklus nám nabízí nástroje, jak čakry otevřít a udržet je otevřené.

1. čakra – odvaha, 2. čakra – kreativita, 3. čakra – vůle, 4. čakra – láska, 5. čakra – pravda,  6. čakra – moudrost,  7. čakra – blaženost

Cena : Soubor všech 7 nahratých cvičení: 800 Kč na dobu 4 měsíců od datumu platby

Pište si o objednávky online cvičení nebo nahraných lekcí  do kontaktního formuláře, prosím.

 

„Ahoj Stella,najviac ma prekvapilo, že sa mi podarilo v zime prežiť chripkove obdobie bez choroby, pripisujem to tomu, ze som s Tebou cvicil. Mam sedavú prácu, niekedy je cvicenie pre mňa jediný pohyb, ktorý mám.

Po cvičení mám dobrý pocit, že som pre svoje telo niečo urobil a tiež je to pre mńa taká chvíla aktívneho odpocinku, mentalny reset.
Viem, ze tu nespominam ziadny zazrak, ale život sám je malý zazrak a je úplne super, ked‘ sa dobre cítim a nič ma nebolí, s rastúcim vekom si začínam uvedomovat, ze to už nemusi byt samozrejmost. Tiež som začal viac vnímat energie v tele, svet, ktorý som dovtedy viac menej úplne ignoroval.
Ďakujem.“
Tomáš

„Mám koupené živé i nahrané lekce. Cvičím denně a cítím se skvěle. Krásně se mi spí celou noc. To si nepamatuji už pěkně dlouho. Vnímám vnitřní klid, mír, spokojenost a lehkost v pohybu. Jsem spokojená sama se sebou.“ Dana

„Jsem velice fascinovaná. U jednotlivých cviků cítím, kde byly bloky a jak se uvolňují. Stačí správný pohyb nebo dech a už to proudí. Daří se mi udržovat celkem velkou energii a jsem překvapená, že i přes jedno cvičení týdně, nemám velké propady v pocitu, že mi něco chybí. “ Marika 

Chcete-li rozvíjet více propojení se svým tělem, objednejte se na sezení pro ženy

Sezení pro muže najdete zde

Skupinové workshopy najdete tady