Dech - brána k sobě

individuální výuka dechové praxe

Pro všechny, kteří cítí potřebu věnovat pozornost svému dechu, chtějí se naučit dýchat vědomě, chtějí změnit vzorec mělkého dechu pomocí různých dechových technik a preferují individuální přístup.

Co je obsahem:

Výuka je postavena na kombinaci dechu, pohybu a zvuku.

Součástí výuky je příprava těla, práce s hlasem pro využití zvuku během výdechu a různé typy decho­vých technik. Základem je delší dýchací sezení, které je navozením stavu totalní relaxace, které ale může přinést i uvolnění emocí a bloků v těle. Na závěr intinzivního dýchání se může využít tzv. Velkého tahu, který přispívá k ještě většímu uvolnění napětí.

Záměrem výuky je prožitek s delší práce s dechem a nácvik zvládnutí technik pro domácí praxi.

 

Délka : 120 min

Cena : 2000 Kč

 termín dle domluvy

Dech je magický nástroj, který nám zprostředkuje v krátké době napojení na své tělo, emoce, energii. Je léčivým nástrojem, detoxikačním prostředkem a je zásadní pro jakoukoliv vědomou práci s tělem.

Naučte se  zklidnit mysl, uvolnit tělo a prohloubit vaše vnímání. Dechové techniky, vám umožní překonat stres, zvýšit energii a nalézt vnitřní rovnováhu. Přijďte a prozkoumejte, jak může vědomé dýchání transformovat váš život.

„Dechové sezení bylo to pro mě něco úžasného. Jsem zvyklý pracovat z dechem a vím, že je to základ ve všech oblastech. Takovou dimenzi a sílu jsem, ale neočekával. Pocity a stavy,  byly naprosto fantastické a nečekané. Byl to hodně silný zážitek .“

Moc Ti za něj děkuji.

Karel

„Dvouhodinové dechové sezení mi poskytlo nástroje a techniky, které mohu snadno začlenit do své každodenní rutiny. Tato zkušenost mi umožnila lépe porozumět síle dechu a jeho schopnosti transformovat tělo i mysl.“

S vděčností a doporučením

Petra